Om os

Jeg hedder Maria Lindhardt, og har startet Bylindhardt. Jeg har længe haft lyst til at finde en måde hvorpå jeg har kunne udfolde mig kreativt, og skabe noget der var sjovt og unikt. På trods af min korte tid som plakatdesigner, har jeg allerede rykket mig meget, og mine plakater har i dag stort fokus på enkelthed og elegance. Mit mål er at skabe plakater som kan tilpasses til mange forskellige hjem, og som samtidig kan lede tankerne hen på et sted som man har kært. Bylindhardt bidrager til at krydre mit ellers studieorienterede liv med lidt kreativitet, jeg håber at mine kreationer også kan være med til at pryde dit hjem.

Min mor er efter de første fem år kommet med på vognen. Som grafisk designer, har hun tidligere hjulpet fra sidelinjen, men er nu fuldt og fast ansat. 

Produktionen af nye byer er konstant, og jeg arbejder hårdt på at brede mig til både Fyn og Jylland. Vi tager altid imod forslag, hvis du går og har en idé om en attraktion der ville se perfekt ud på plakat fra din by, som senere vil komme på min hjemmeside. Hvis du vil være sikker på at få lavet en specialdesignet plakat – så er det bestemt også muligt – se siden specialdesign.

For mig har det stor betydning at have kendskab til det motiv jeg skildre på mine plakater, derfor vil jeg gerne på hjemmesiden delagtiggøre mine besøgende i en kort historik ved hver plakat. Det står naturligvis enhver frit om man ønsker at læse beskrivelserne, plakaterne kan også fint stå alene