Specielt designede plakater

til private

Specielt designede plakater

til private

Forevig det der betyder noget for dig

Vil du have en stilfuld og personlig plakat med dit kæledyr, din motorcykel, din yndlingsby, dit sommerhus, kirken, hvor dit barn skal konfirmeres, et stykke natur eller et sted, du vil mindes – så send os en mail med et foto af det motiv, du ønsker. Vores Special Design tager tid at lave så vi må gå ud fra 1 billede. Vi laver ikke Special Design af person portrætter.

I din mail skal du skrive, hvor mange plakater, du ønsker, hvilken tekst, du vil have på og evt. hvilken baggundsfarve, du kunne tænke dig. Husk modtageradresse og telefonnummer, hvis vi skal tale om detaljer på plakaten.

Alt efter hvad motivet forestiller, sender vi den første af to korrekturer til dig efter nogle dage. Så har du mulighed for at lave farve-, tekst- eller andre ændringer på illustrationen.

Du kan vælge mellem 4 formater A2, A3, 30×40 cm, 50×70 cm som alle passer til standard rammer. Prisen på et special design starter fra DKK 1.000,- til 3.000,- de variere alt efter størrelse og detaljer. 

Tidligere kunder har brugt vores plakater til sommerhuset, som indbydelse, til børneværelset, som rejseminde og i anledning af jubilæer.

Har vi konkurrencer hvor man kan vinde et special Design, er det vigtigt at vinderen vil lade os bruge før og efter billede på Facebook og i nyhedsbrev.

Jeg har altid tænkt at det var vigtigt at give mine kunder en oplevelse af at blive hørt. Specialdesignet er en gensidsig kommunikation hvor vi sammen finder frem til det perfekte resultat.

Maria Lindhardt

Stifter, bylindhardt

Stil og design

Hos bylindhardt arbejder vi i øjeblikket med to karakteristiske stilarter. Den ene er bylindhardt originale streg, der er den samme som ses i byer. Den anden er en nyere legende udgave, som er karakteristisk for vores dyre- og frugtplakater

Farver og form

Får du lavet et specialdesign har vi en række formater du kan vælge imellem (se ovenstående), om plakaten skal være liggende eller stående er helt op til dig. Farver er ligeledes op til dig som kunde, vi vil typisk komme med et udkast indeholdende en farve vi vælger, men hvis du har specifikke ønsker til farver tilgodeser vi selvfølgelig dette.

Har du spørgsmål til Specialdesign så skriv til os

11 + 5 =

Du kan også skrive en mail til info@bylindhardt.com

 Vi forbeholder os ret til at bruge din plakat som eksempel til andre kunder her på siden. Ønsker du ikke det, bedes du skrive det til os på mail.