fbpx

Handelsbetingelser

Produktinformation:
Varens særlige egenskaber oplyses på bylindhardt.com. Besvarelse af supplerende oplysninger eller spørgsmål i forlængelse af de eksisterende oplysninger, kan opnås ved at sende os en mail på info@lindhardt.com

Priser:
Ændringer i priser kan forekomme. Såfremt Bylindhardt Aps accepterer din ordre, vil køber blive faktureret den pris, der er gældende på bestillingsdatoen. Alle priser er vist inkl. moms.

Bestilling:
Ved bestilling af varer fra bylindhardt.com accepterer og køber kunden varen udfra de oplyste vilkår.

En bindende aftale træder først i kraft, når aftalen mellem køber og bylindhardt.com er indgået i form af en ordrebekræftelse.

Betaling:
Dine kontooplysninger som bliver indsamlet ved køb af varer, sendes direkte og sikkert til PBS via krypteringsformen, (SSL), som kun er forbeholdt dig og PBS.

Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se eller gemme dine personlige oplysninger.

Beløbet trækkes først fra din konto når varen afsendes fra bylindhardt.com, hvilket kunden vil få besked om på mail.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Risikoen ved at bestilte varer går til grunde eller beskadiges, på grund af hændelige forhold overgår først til køber, når varen befinder sig i købers varetægt.

Reklamation:
Reklamationsret 24 måneder. Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter købers varemodtagelse, hvorefter køber er forpligtet til at undersøge varen hurtigst muligt.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Bylindhardt.com bringer relevante informationer om andre hjemmesider til dig igennem links. Disse hjemmesider kontrolleres ikke af bylindhardt.com. Derfor kan vi på ingen måde stå til ansvar for deres indhold.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og bylindhardt.com, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til Bylindhardt Aps egen beskrivelse.

Som følge af at de bestilte varer leveres for sent, eller indeholder mangler, pålægges sælger intet erstatningsansvar, hvis disse forsinkelser eller mangler skyldes forhold i købers varetægt, som er uden for bylindhardt.com’s kontrol.

Dette kan eksempelvis inkludere krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Køber opnår kun de garantier på bestilte varer, som producenten udsteder overfor køber. bylindhardt.com afgiver ikke selvstændig garanti.

Fortrydelsesret:
Køber kan fortryde sit køb inden 14 dage efter levering, såfremt det meddeles til info@bylindhardt.com.

Herefter refunderer køber det modtagne beløb.

Såfremt du fortryder dit køb, kan du blot nægte modtagelse af forsendelsen.

Forbehold for ændringer:
Bylindhardt Aps forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er gældende for denne hjemmeside. Du bedes derfor holde dig opdateret løbende om eventuelle ændringer.

Læs også om Fragt & Levering & Returnering HER

Nyttige links:

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service

FDIH / Forbrugerrådet

Forbrugerstyrelsen

Forbrugerrådet

Forbrugerinformation

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen