Få foreviget det du ønsker

Special Design

Få foreviget det du ønsker

Special Design

Privat   –   Virksomhed

Du bestemmer, vi designer

Hos bylindhardt.com har vi gennem flere år specialiseret os i special design. Formålet har fra start været simpel, et sortiment vil aldrig kunne ramme alle, men med mulighed for at vælge selv kan vi sikre os at vores kunder kan få lige præcis den plakat de ønsker.

Så uanset om det er en plakat til sommerhuset, konfirmationen eller til firmajulekortet, så har vi mulighed for at imødekomme dine ønsker.

Hvordan og hvorledes…

Så hvordan omformes en idé til en plakat? Du skriver ind til os med dit ønske til lige præcis din foretrukne plakat, stilart og størrelse, vedhæfter et billede (gerne i semi-god kvalitet) og vi vender hurtigt tilbage med et svar og en pris.

Kort herefter vil vi gå i gang med arbejdet, og så snart et udkast er klar sender vi det til dig. Hertil følger en række spørgsmål til ønsker om baggrundsfarve, ændringer og hvad du ellers lige kunne have i tankerne.

Som udgangspunkt følger der i prisen tre korrekturer. Hvilket vil sige at det er en god idé at få alle ens ønsker til rettelser sendt afsted så tidligt som muligt. Det gør arbejdet nemmere og betyder at det endelige produkt er hos dig hurtigst muligt.

Men dette informerer vi dig naturligvis også om når du kontakter os om at få udført et special design – det kan du gøre på info@bylindhardt.com

Vi glæder os til at høre fra dig.