Dronningmølle Statuepark plakat

Fra 245,00 DKK

 

Dronningmølle Statuepark plakat eller plakat fra ”Rusland”. Forklaring: Dronningmølle er mest kendt for at være et populært sommerhusområde tæt på toppen af Sjælland. Men der er mere end feriestemning i Dronningmølle. Plakatens motiv er hentet fra “Rusland”, der er en smuk skulpturpark uden for Tegners Museum med 14 bronceskulpturer.

Rudolph Tegner (1873-1950) var en dansk billedhugger. “Rusland” er det lokale navn for lyngbakkerne omkring museet. Navnet har det fredede område angiveligt fået, fordi det ligger langt væk fra det meste.

En anden forklaring er, at der i bakkerne engang boede en fordrukken munk i en hule. Broder Ruus hed han. “Rusland” kommer i følge den historie således af “Broder rus’ land”.

Skulpturerne i statueparken står smukt placeret mellem lyng og bakker og som baggrund på hele seneriet kan man se havet. Dette fantastiske sted med Tegners skulpturer er et magisk sted at gå ture i hele året.

 

Ryd

Beskrivelse

Dronningmølle Statuepark plakat

Alle plakater er grafisk designet og efterfølgende trykt på 200 g silk papir. Alle Plakater er produceret i Danmark.

Alle plakater sælges uden ramme og alle størrelser passer til standard rammer.

Gratis levering ved køb over DKK 400,00

Med Dronningmølle statue plakat kan du få en del af herligheden ind i stuen. Vi har et stort udvalg af plakater fra sommerlandet som f.eks. Rågeleje badehus plakat, Tisvilde strand plakat og Rørvig strand plakat

Yderligere information

Format

29,7 x 42 cm (A3), 30 x 40 cm, 42 x 59,4 cm (A2), 50 x 70 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dronningmølle Statuepark plakat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *